Опште сточарство – вежбе

Вежбе за смер Ратарство и повртарство и смер Воћарство и виноградарство из предмета Опште сточарство планиране за 25.02.2020. године (уторак) НЕЋЕ се одржати. Термин надокнаде одредиће се у договору асистента и студената.